UPPLEV KALLBAD SOM ALDRIG FÖRR

INTRODUCERAR NYA WAATEA ICY

UPPTÄCK VILKEN KALLBADTUNNA SOM PASSAR DIG BÄST

NYHET

WAATEA ICY

Detta är vår större modell på 400 liter. Ta del av en uppfriskande upplevelse som stöder din kropps naturliga läkning och återhämtning.

WAATEA UNO

Detta är våran mindre modell på 250 liter. Med en storlek perfekt anpassad för mindre ytor levererar Waatea Uno en energigivande upplevelse utan att kompromissa med kvalitet eller design.
VARFÖR KALLBAD?

Överallt i världen vänder sig människor till isbad på grund av dess många fördelar, såsom:

VARFÖR WAATEA?

Användarvänlig

Miljövänliga material

Överlägsen hållbarhet

Optimerad temperaturhållning

JUST NU

10% RABATT

GRATIS VATTENRENGÖRING

Under begränsad tid

GRATIS VATTENRENGÖRING

Vid varje köp av våra kallbadtunnor

OMDÖMEN

VAD KUNDERNA SÄGER

Så otroligt skönt att alltid ha tillgång till ett kallbad då jag nästan varje morgon sitter i badtunnan och mediterar i några minuter! Det är den bästa starten på dagen för att fånga dagen. Tack för att ni skapar en så otrolig produkt!!

Fia A.

Sweden

Mitt förra val var en uppblåsbar tunna som verkligen inte höll måttet. Med Waatea märkte jag en enorm skillnad direkt. Hållbarheten, designen – allt känns överlägset. Otroligt nöjd med mitt val.

Andreas O.

Sweden

Jag använder Waatea kallbadtunna som en avsvalkningspool för att kyla ner mig och få igång blodcirkulationen när jag badar bastu eller använder min bubbelpool. Med Waatea kallbadtunna kan jag få mina basturitualer att vara längre då jag kan blanda varmt och kallt vatten utan att ha en sjö eller snö nära. Lysande!

Annika C.

Sweden

Waatea kallbadtunna är fantastiskt härlig. Snygg på verandan vid bastun och lätt att ta sig i. Det blir en meditativ stund i tunna med iskallt vatten. Nu kan man äntligen få till kallbad varje dag.

Gunnel W.

Sweden

Waatea kallbadtunna är verkligen en investering i ditt välbefinnande! Efter ett kallt bad känner man sig dessutom så klar i huvudet och en värmande känsla i hela kroppen. Som ny kallbadare har jag vant mig vid en sjunkande temperatur varje dag och jag sover bättre med min nya rutin. Helt underbart!

Sofia S.

Sweden

Press

10% RABATT PÅ WAATEA ICY - KÖP NU
GRATIS VATTENRENGÖRING VID VARJE KÖP
VILL DU FÖRBÄTTRA DITT VÄLBEFINNANDE?